20 МОДЕЛЬНИЙ РІК RANGE ROVER VELAR – ЕЛЕГАНТНІСТЬ І РОЗКІШ У КОЖНІЙ ДЕТАЛІ

  • Range Rover Velar зайняв почесне місце між Range Rover Evoque і Range Rover Sport. Вперше такий рівень розкоші, витонченості та максимальної прохідності доступний в сегменті кросоверів середнього розміру.
  • Модель Range Rover Velar отримала нагороду «Найкращий автомобільний дизайн 2018 року» (2018 World Car Design of the Year) на міжнародному автосалоні у Нью-Йорку.
  • Варіанти двигунів: від дизельного 2,0 літрового двигуна Ingenium (180 к.с.) до потужного бензинового 5,0 літрового двигуна V8 із турбонадувом (550 к.с.).
  • Нова модифікація SVAutobiography Dynamic Edition є найпотужнішим і найбільш розкішним виконанням Range Rover Модель оснащена бензиновим 5,0 літровим двигуном V8 з турбонадувом (550 к.с.) та має майстерно виконані деталі інтер'єру та екстер'єру.

У 20 модельному році неперевершений кросовер Range Rover Velar не перестає дивувати і демонструє новий рівень можливостей та інноваційних технологій.

Range Rover Velar – це вишуканість, яка випромінює впевненість і підкреслює індивідуальність у поєднанні з передовими конструктивними рішеннями. Цей автомобіль має ефектний зовнішній вигляд, який привертає увагу.

Джеррі МакГоверн, Головний дизайнер Land Rover, сказав: «Салон Range Rover Velar – це вишуканий простір, який поєднує в собі розкішні матеріали, точне виконання і неперевершені деталі, а також прилади управління, яких не видно, доки вони не ввімкнуться».

У стандартній комплектації встановлено безліч передових технологій, які роблять подорож безпечною і комфортною:

- інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo включає два 10-дюймових екрани з високою роздільною здатністю;

- технологія екстреного гальмування та стереоскопічна камера, яка контролює ситуацію на дорозі перед автомобілем, і якщо система визначає, що зіткнення неминуче, то автоматично включається повне гальмування автомобіля;

- функція утримання смуги руху (LKA), яка застосовує контр-обертання керма, що допомагає водієві залишатися на обраній смузі;

- вдосконалене шасі Range Rover Velar забезпечує комфорт, динаміку і високу прохідність.

У модифікаціях S та SE до стандартної комплектації входять сидіння з електроприводом (14 положень) і 4 способами підтримки попереку.

«Разом із такими передовими технологіями, як розпізнавання поверхні дороги, підтримка обраної швидкості під час руху бездоріжжям, старт на слизькій поверхні, продуктивність і зручність керування Range Rover Velar на будь-яких поверхнях і за будь-яких погодних умовах є унікальними для такого класу авто», – прокоментував Кевін Страйд, Директор Jaguar Land Rover.

Незалежно від того, чи подорожуєте ви автобаном, чи маневруєте на звивистих дорогах, універсальність Range Rover Velar полягає в тому, що автомобіль підлаштовується до будь-яких умов. Повний привід (AWD) із інтелектуальною системою управління трансмісією Intelligent Driveline Dynamics (IDD) та функцією розподілу крутного моменту при гальмуванні дозволяють насолодитися захоплюючою їздою. На модель Range Rover Velar також доступна пневматична підвіска, яку можливо замовити, як додаткову опцію.

Із надпотужним бензиновим двигуном V8, прискоренням від 0 до 100 км/год за 4,5 секунди, максимальною швидкістю в 274 км/год, розкішними деталями – Range Rover Velar готовий вразити кожного.