JAGUAR LAND ROVER НАВЧАТИМЕ 29 000 СПІВРОБІТНИКІВ ЕЛЕКТРИФІКАЦІЇ


  • 60% технічних спеціалістів Jaguar Land Rover і представників дилерських центрів* у всьому світі наступні 3 роки будуть вдосконалювати знання з електрифікації
  • Компанія презентує програму Future Skills — ключ до успішної реалізації стратегії Reimagine
  • Більш ніж 9 500 осіб від компанії та її дилерських центрів вже проходять необхідні тренінги, ще 1 200 працівників долучаться наступного року

    Jaguar Land Rover оголошує глобальну програму підвищення кваліфікації: протягом наступних 3 років 29 000 працівників вдосконалюватимуть знання з електрифікації, підключення та передання даних. Така ініціатива підтримує швидший перехід брендів до повністю електричного майбутнього.

    Компанія презентує програму Future Skills. А це — тренування навичок, необхідних для прискорення електрифікації та роботи з автономними авто. Очікується, що програму пройдуть понад 10 000 співробітників Jaguar Land Rover та дилерських центрів у Великій Британії, а також 19 000 співробітників у всьому світі. Цей крок демонструє прагнення компанії розвивати інженерні та виробничі навички працівників, підтримуючи головну мету Jaguar Land Rover — світ без шкідливих викидів.

    «Jaguar Land Rover досить швидко реалізує плани щодо електрифікації брендів, тому презентує програму Future Skills. Ми повинні знати, що маємо відповідні таланти, аби створювати найбажаніші у світі сучасні розкішні електромобілі, — сказала Барбара Бергмайєр, виконавчий директор із промислових операцій Jaguar Land Rover. — Розвиток потрібних навичок у працівників — це запорука успіху у проектуванні, виготовленні та обслуговуванні автомобілей майбутнього . Я пишаюся тим, що Jaguar Land Rover зобов’язується допомогти покращити електричні та діджитал знання співробітників. Комплексне навчання забезпечить прискорення електрифікації як тут, у Великій Британії, так і в інших куточках світу».

    У Jaguar Land Rover переконані, що програма Future Skills — ключ до успішної реалізації стратегії Reimagine. Головними пунктами стратегії є переосмислення сучасної розкоші та електрифікація обох брендів. Кожна серійна модель Jaguar і Land Rover буде доступна у повністю електричній версії вже до 2030 року.

    Наразі 80 % із 1 300 дилерів Jaguar Land Rover у всьому світі обслуговують електромобілі. Компанія гарантує, що вже цього року з метою покращення навичок більшість технічних спеціалістів опанують нові знання у галузі електрифікації.

    Jaguar Land Rover планує перекваліфікувати тисячі автомобільних інженерів і працівників виробництва: фахівці, що раніше розробляли автомобілі внутрішнього згоряння, відтепер спеціалізуватимуться на електрифікації, цифрових і автономних автомобілях.

    Виробництво електромобілів на заводах Jaguar Land Rover зростає. Співробітники заводів навчатимуться, щоб безпечно працювати із системами високої напруги в електромобілях.

    Карл Фредді Гуннарссон, провідний інженер Jaguar Land Rover, був частиною команди Emissions After Treatment та працював з каталічними нейтралізаторами для дизельних двигунів. У січні він приєднався до команди Battery Cell.

    Сьогодні Карл із командою працюють над посиленням щільності енергії акумуляторів Jaguar Land Rover, щоб збільшити запас ходу авто. Цього можна досягнути двома шляхами: змінити формат елементів, що дозволить розмістити більше елементів в батареї, або модернізувати хімічний склад елементів.

    «Перехід від роботи із двигунами внутрішнього згоряння до електрики був досить простим, розповів Карл Фредді Гуннарссон. Обидва сегменти вимагають розуміння хімічного складу елементів. Тож я навчався самостійно, приділяючи цьому близько 30% свого часу. Зараз, працюючи над розробкою електромобілів, я бачу перспективи навчальної програми. Вона наближає компанію до реалізації головної мети стратегії Reimagine».

    Jaguar Land Rover прагне, щоб необхідними у майбутньому навичками оволоділа і молодь. Саме тому компанія розширює глобальну програму навчання: у всьому світі ще 1 200 стажерів стануть частиною родини Jaguar Land Rover.

    * 47 000 співробітників працевлаштовані у Jaguar Land Rover та дилерських центрах компанії

Про програму Future Skills

● 11 450 технічних спеціалістів у дилерських центрах Jaguar Land Rover у всьому світі навчатимуться електрифікації протягом наступних 1-3 років
● Щоб наступне покоління отримало ключові навички у галузі електрифікації та автономного водіння, наступні 3 роки компанія навчатиме ще 3400 стажерів. Сьогодні знання здобувають 10 000 працівників Jaguar Land Rover і дилерських центрів у всьому світі
● Jaguar Land Rover має одну з найбільших груп стажерів у автомобільній галузі Великої Британії. За допомогою Академії Jaguar Land Rover щороку інвестує понад 20 мільйонів фунтів стерлінгів у безперервне навчання та розвиток. Стажери підтримують постачання майбутніх транспортних засобів компанії, навчаються ключовим навичкам автономного водіння та електрифікації
● 249 співробітників у Великобританії навчаються роботі з даними. Попередньо свою кваліфікації в цій галузі вже підвищили 1890 співробітників

Про Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover – найбільший виробник автомобілів у Великій Британії, в основі якого є два автомобільні бренди: Land Rover, світовий виробник повнопривідних преміум автомобілів, і Jaguar – один з найвідоміших у світі брендів спортивних автомобілів і авто преміум класу. У 2021-2022 роках продажі компанії склали 371 381 автомобілів у 123 країнах. Компанія продовжує розробляти новітні дизельні та бензинові двигуни, водночас пропонуючи електрифіковані транспортні засоби як частину модельного ряду із повністю електричними, плагін-гібридними та м’якими гібридними автомобілями. Всі нові моделі автомобілів Jaguar та Land Rover запропоновані з опціями електрифікації, що розширює можливості вибору для клієнтів.

Jaguar Land Rover переосмислює майбутнє сучасної розкоші за її визначенням у своїх брендах. Головним пунктом стратегії Reimagine є електрифікація Land Rover та Jaguar із двома чіткими, впізнаваними індивідуальностями. Кожна серійна модель Jaguar і Land Rover буде доступна у повністю електричній версії до 2030 року. Це — початок трансформації компанії у суто безвуглецевий бізнес у всьому ланцюзі постачань, серед продуктів та виробничих операцій до 2039 року.

Як дочірня компанія Tata Motors із 2008 року, Jaguar Land Rover має повний доступ до світових гравців у сфері технологій та сталого розвитку в межах Tata Group.

Про Віннер

Група компаній Віннер понад 29 років проводить успішну діяльність в Україні, є офіційним імпортером всесвітньо відомих автомобільних брендів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Наша дилерська мережа пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 60-ти дилерських центрах та сервіс партнерах в Україні. Крім автомобільної дистрибуції і роздрібної торгівлі Віннер здійснює лізингову діяльність, а також будує й обслуговує комерційну нерухомість. Група компаній Віннер націлена бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua