LAND ROVER ТА КОРОЛІВСЬКЕ ГЕОГРАФІЧНЕ ТОВАРИСТВО ІНІЦІЮЮТЬ КОНКУРС«ФОТО ЗЕМЛІ 2021»

  • Land Rover та Королівське географічне товариство (спільно з Інститутомбританських географів) розширюють партнерство, яке включає світовийконкурс і виставку фотографії
  • Метою конкурсу «Фото Землі 2021» є заохочення до обговорення екологічнихта географічних питань за допомогою фото та відео
  • Провідний дизайнер Land Rover Емі Фрасчелла долучається до журі
  • Land Rover співпрацює з Королівським географічним товариством (спільно зІБГ) вже понад 40 років
  • Зараз приймаються заявки на конкурс 2021 року https://earthphoto.artopps.co.uk/
    Land Rover у співпраці з Королівським географічним товариством (спільно з Інститутомбританських географів – далі ІБГ) ініціює конкурс «Фото Землі 2021», щоб заохотитилюдей милуватися місцевими краєвидами та звернути їх увагу на навколишнєсередовище.
    «Фото Землі» — це міжнародний конкурс фотографії, що висвітлює екологічні тагеографічні проблеми, розповідаючи історії, які стоять за світлинами та відео переможців.
    Зараз приймаються заявки на участь. Конкурс «Фото Землі» має 5 призових категорій:Люди, Місце, Природа, Зміна лісів та Клімат змін. У конкурсі 2020 року прийняли участь2600 учасників. Щоб прийняти участь у конкурсі та ознайомитись з правилами та умовамиперейдіть за посиланням. Виставки робіт-переможців відбудуться влітку та восени.
    Конкурс стане новою віхою тривалого партнерства Land Rover та Королівськогогеографічного товариства (спільно з ІБГ). Разом вони вже мають досвід у польовихдослідженнях та експедиціях понад 40 років. Автовиробник надає автомобілі тависококваліфікованих фахівців, фінансуючи навчання та освітньо-інформаційні кампаніїТовариства.
    Директор Jaguar Land Rover із міжнародного PR і партнерських проектів Лора Вудзазначила, що бренд Land Rover із задоволенням підтримує конкурс «Фото Землі» відКоролівського географічного товариства. «Виходячи за межі буденності для отриманнянадзвичайних знімків, професійні фотографи та фотографи-аматори однаковою міроюможуть сприяти позитивним змінам, розширюючи наш світогляд». — відмітила Вуд.
    Аласдар Маклеод, голова відділу господарства та ресурсів Королівськогогеографічного товариства, висловив спільне бачення організації, що фотографія та кіномають глибокий міжнародний вплив. Вони говорять із аудиторією найбільш потужно, передаючи зміст та емоції поза мовними бар’єрами.
    «Співпраця з Land Rover означає початок нового етапу для цього впливовогоміжнародного конкурсу. Історія участі Land Rover у розвідувальних роботах таздатність долати найскладніші бездоріжжя роблять його ідеальним партнером дляконкурсу «Фото Землі». – відмітив Маклеод.
    Емі Фрасчелла, головний дизайнер кольорів та матеріалів, Land Rover, стане членомжурі конкурсу в 2021 році. Емі відмітила, що люди дедалі більше переймаються своїмвпливом на планету: який одяг вони купують, що вони їдять і як живуть. Вона додала, щоLand Rover продовжує розробляти більш сталі та екологічні матеріали, як-от преміальнаальтернатива шкірі та перероблені полімери для оздоблення салону.
    Щорічний конкурс та виставки готуються та розміщуються спільними зусиллямиТовариства разом із Land Rover та Лісовим господарством Англії і проходять за підтримкипровідного консультанта з образотворчого мистецтва Паркера Харріса. Усі деталістосовно участі у конкурсі можна знайти за посиланням: https://earthphoto.artopps.co.uk/.

Про Королівське географічне товариство (спільно з ІБГ) Королівське географічне товариство (спільно з Інститутом британських географів) є науковою спілкою тапрофесійною організацією з питань географії. Створена у 1830 р., їхня Королівська хартія від 1859 р.спрямована на «розвиток географічної науки». Сьогодні вони досягають цієї мети за допомогою розробки,підтримки та заохочення географічних досліджень, експедицій та польових досліджень, освітньої діяльності,залучення громадськості та географічного підходу до нормативних програм. Вони мають на меті сприятирозвитку розуміння та отримання поінформованого задоволення від нашого світу. Товариство володієнайбільшою в світі приватною географічною колекцією і надають до неї публічний доступ. Бурхливорозвиваються і їх стипендіальна програма та членство, пропонується професійна акредитація «Ліцензованийгеограф» www.rgs.org. Королівське географічне товариство (спільно з ІБГ) є давнім світовим брендом-партнером компанії Land Rover. Уже понад 40 років Land Rover підтримує польові дослідження таекспедиційну діяльність Товариства, надаючи автомобілі та висококваліфікованих спеціалістів, фінансуваннята навчання.
Фото Фото відібране Емі Фрасчеллою, директором з кольорів та матеріалів, Land Rover, для ознайомлення ізконкурсом «Фото Землі». Це фото - Range Rover Velar, який подорожує вражаючим ландшафтомТролльстігена, Норвегія.
Land Rover З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні кросовери 4x4. Весь модельний ряд демонструєнадзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, RangeRover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів кросоверів,адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.
Про офіційного імпортера «Віннер Імпортс Україна Лтд.» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 27 років ведеуспішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, LandRover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 50 дилерських центрах та сервіс партнерах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіхчленів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговуєжитлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціальновідповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари,послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайтіwww.winner.ua