LAND ROVER ПОДІЛИВСЯ ДОПРЕМ’ЄРНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО НОВИЙ RANGE ROVER

Land Rover починає зворотний відлік до світової прем'єри нового Range Rover,
показавши перше зображення нової моделі



  • Світова прем'єра: Новий Range Rover дебютує о 22:40 за Київським часом у вівторок, 26 жовтня. Долучайтесь до прямої трансляції онлайн на офіційній сторінці Land Rover у YouTube
  • Сучасна розкіш та дизайн: офіційні допрем'єрні зображення нового розкішного кросовера
  • Замовлення нового кросовера відкриваються 27 жовтня, одразу ж після світової прем’єри

    Land Rover представив перші допрем’єрні фото нового Range Rover.

    Протягом п'яти десятиліть інновацій Range Rover слугував прикладом для наслідування. Він отримав унікальний статус найбільш розкішного кросовера для королівської родини, політиків, бізнес-лідерів і знаменитостей у всьому світі, поєднуючи незрівнянну вишуканість і видатну потужність.

    За словами професора Ґеррі Макґоверн, головного креативного директора Jaguar Land Rover, новий Range Rover — це автомобіль з незрівнянним характером, від бездоганної стриманості екстер'єру до спокійної атмосфери салону. Він відображає творчий інтелект і прагнення до досконалості і не віддаючися на повну лише модним тенденціям. Позашляховик характеризує модерністська філософія дизайну в поєднанні з більш ніж 50-річною історією.

    Долучайтеся до світової прем’єри нового Range Rover. Пряма трансляція відбудеться на офіційній сторінці Land Rover у YouTube о 22:40, 26 жовтня за посиланням: http://www.youtube.com/LandRover.

Про Land Rover

З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні кросовери 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів кросоверів, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.

Про офіційного імпортера

«Віннер Груп Україна» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 29 років веде успішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Renault, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у 47 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.