НОВОРІЧНІ СВЯТА З LAND ROVER: НОВІ ПОДАРУНКИ ОНЛАЙН І В ДИЛЕРСЬКИХ ЦЕНТРАХ


  • Подарунки Land Rover на новорічні свята доступні онлайн та в усіх
    дилерських центрах
  • Серед нових святкових фаворитів: розкішна валіза Range Rover,
    подарунковий набір шкарпеток з колекції Heritage та ведмедик
    Above & Beyond
  • Подарунки Land Rover можна підібрати на будь-який гаманець та
    замовити на сайті www.shop.landrover.com

    Шанувальники Land Rover вже можуть готуватись до новорічних свят із оновленим та розширеним асортиментом подарунків, які можна придбати онлайн та у офіційних дилерів.

Можливо, цього року знову будуть побиті рекорди новорічних покупок онлайн, і легендарний бренд Land Rover підготував подарунки для всіх своїх шанувальників і тих, хто полюбляє проводити час на природі.

Колекція Above & Beyond – це must-have авантюриста 21-го століття. До неї входять куртки Land Rover, створені у співпраці з експертами з пригод Musto, інноваційні двосторонні парасольки і зшиті вручну плюшеві ведмедики, які завжди готові до пригод.

Колекція Range Rover натхненна розкішним кросовером. Кожен подарунок з
елегантним символом Range Rover виготовлений з найякісніших матеріалів і є квінтесенцією британського почуття стилю. Цей ексклюзивний асортимент аксесуарів, що визначають стиль життя, включає шкіряну валізу для поїздок на вихідні, парасольку та сонячні окуляри.

Нові стильні моделі Land Rover Defender 90, ідеальні аксесуари для дому чи робочого столу, створені обмеженою серією у студії дизайну Land Rover, щоб відобразити сутність неповторної мови брендового дизайну.

Спробуйте себе у ролі інженера легендарного автомобіля Land Rover Defender 90 із серією LEGO Technic. Модель розміром 22 см х 42 см х 20 см складається з 2500 деталей, а тому стане захопливим викликом на новорічні свята.

Які ж зимові свята без теплих шкарпеток. Подарунковий набір шкарпеток Heritage включає три пари вишитих шкарпеток з улюбленими класичними Defender, Discovery 1 та Range Rover Classic, які можна подарувати безпосередньо у подарунковій коробці, що входить до набору.

Джо Сінклер, відповідальний за взаємодію споживача з брендом та персональну роботу з клієнтами, зазначив: «Як і автомобілі, що є джерелом натхнення, кожен подарунок у колекціях Land Rover допомагає вам вийти за рамки звичного. На цей Новий Рік для кожного власника або шанувальника Land Rover щось знайдеться».

Колекції Land Rover продаються онлайн на сайті shop.landrover.com та у дилерських центрах Land Rover.

Про Land Rover

З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні кросовери 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів кросоверів, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.

Про офіційного імпортера

«Віннер Груп Україна» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 29 років веде успішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Renault, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у 47 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.