НОВИЙ DEFENDER ПОДОЛАВ 1,2 МІЛЬЙОНИ КІЛОМЕТРІВ ТЕСТУВАНЬ ТА ВИПРОБУВАНЬ

- Готовий до будь-чого: Фліт прототипів нового Defender досягнув визначної позначки під час тестувань, проїхавши 1,2 мільйони кілометрів випробувань.

- Безмежні можливості: Автомобілі буксирували вантажі, переправляли вбрід та перевозили обладнання у кенійсьому заповіднику Борана та допомагали проводити важливі роботи з охорони дикої природи.

- Випробування в екстремальних умовах: Команда розробників провела більше ніж 45 тисяч випробувань у найбільш складних місцях.

- Всесвітній день Land Rover: 30 квітня Land Rover відсвяткував 71 рік виробництва автомобілів – це річниця першого дебюту бренду на автошоу в Амстердамі у 1948 році.


Понеділок, 06 травня 2019 року, Гейдон, Велика Британія: На святкуванні Всесвітнього дня Land Rover, який відбувся 30 квітня, компанія оголосила про завершення заключної фази випробувань нового Defender на території Кенії.

Камуфльовані прототипи моделі Defender проходили випробування у кенійському заповіднику Борана за підтримки партнера Land Rover, некомерційної організації Tusk Trust, із яким компанія працює протягом вже 15 років.

Протягом серії випробувань прототипи Defender буксирували важкі вантажі, пробиралися річками і постачали обладнання у непрохідній місцевості на території заповідника площею 14 000 гектарів.

До того часу, як новий Defender буде офіційно представлений, він пройде більше ніж 45 тисяч тестів за найбільш екстремальних умов. Інженери Land Rover провели випробування прототипів у пустелі зі спекою +50° за Цельсієм, на морозі Арктики -40° за Цельсієм, а також на висоті більше ніж три тисячі метрів над рівнем моря у скелястих горах Колорадо, щоб гарантувати відповідність нового Defender очікуванням самих вибагливих водіїв.

Нік Роджерс, виконавчий директор з продукту Jaguar Land Rover, заявив: «Додатково до симуляційних та стендових випробувань, новий Defender проїхав вже 1,2 мільйони кілометрів доріг та бездоріжжя із різними типами поверхонь за екстремальних кліматичних умов. Тому ми впевнено можемо заявити, що ця модель найбільш витривала серед усіх моделей Land Rover. Також для нас важливо підтримати нашого партнера Tusk Trust та одночасно випробувати Defender. Це дозволило інженерам Land Rover переконатися, що ми досягли поставленої мети вже на етапі фінальної стадії програми розвитку».

Завдяки динаміці на дорозі, яка відточувалася на трасі в Нюрбургрингу в Німеччині, позашляховим можливостям, які випробовувалися на болотяних шляхах Істнора у Великобританії, скелястим стежинам Моабі у штаті Юта та піщаним дюнам Дубаю у ОАЕ, нова система повного приводу Defender отримала неперевершені характеристики, а це забезпечить широту можливостей та новий рівень комфорту та керованості для власників Defender.

Новий Defender був розроблений і створений у Великобританії, в Гейдоні, домівці дизайнерів, інженерів та тестувальників Land Rover. Також відтепер все виробництво Defender буде перенесено до Словаччини.