НОВИЙ DEFENDER ПОВЕРТАЄТЬСЯ ІЗ ЛЕГЕНДАРНОЮ КОМЕРЦІЙНОЮ ВЕРСІЄЮ HARD TOP


  • Модель для бізнесу: практичні комерційні версії нового Defender 90 та 110 у версії Hard Top

  • Нові позашляхові можливості для сектору комерційних авто: особлива конструкція кузова, вантажопідйомність 3 500 кг, легка тяга та маневрування причепів

  • Професійна універсальність: найміцніший комерційний автомобіль Land Rover поєднує простір для вантажу, практичність та комфорт

  • Зручний та інтелектуальний: опціональне центральне сидіння для третьої особи в передньому ряду, бездротове оновлення систем


Компанія Land Rover повідомила про випуск нових комерційних моделей Defender 90 та 110 у версії Hard Top. Універсальний кросовер презентують пізніше цього року. Він поєднує прохідність у будь-яких умовах та інтелектуальні технології 21 століття, аби забезпечити бізнес найкращим автомобілем для використання. Defender Hard Top – це інтеграція великого простору для вантажу, практичності та преміального комфорту.

Назва Hard Top датується 1950 роком, коли перші Hard Tops додали до ранньої серії Land Rover додаткову безпеку та захист водія від негоди. Новий Defender Hard Top продовжує цей тренд і тепер додатково пропонує нерухомий металевий дах. Архітектура корпусу із захисним алюмінієм D7x втричі жорсткіша, ніж будь-яка інша конструкція кузова. Defender Hard Top розробляє відділ із персоналізації автомобілів Land Rover — Special Vehicle Operations (SVO). Експерти працюють над поєднанням: міцної архітектури кузова, електрифікації авто нового покоління (EVA 2.0) та інтеграції пасажирських моделей. Така функціональність надасть максимальної довговічності і практичності новому комерційному Defender Hard Top.

Майкл ван дер Санде, директор відділу Special Vehicle Operations, зазначив: «Ми максимально покращимо функціональність та зручність використання простору для вантажу. Зробимо це за допомогою жорстких матеріалів та розумних рішень, аби гарантувати: оновлений Defender Hard Top перевершує усі можливості своїх попередників». За словами Ніка Коллінза, директора лінійки автомобілів Land Rover, нові Defender 90 та 110 Hard Top розроблені, аби відповідати запитам бізнесу на найпродуктивніші кросовери у світі.

Нове комерційне авто у 90 та 110 варіантах кузова оснастять незалежною пружинною підвіскою. Додатково на Defender Hard Top 110 встановлять електронну пневмопідвіску. Defender 90 та 110 забезпечать видатну геометрію бездоріжжя з кліренсом 291 мм. Відомі технічні деталі щодо Defender 110: кут переднього звису 38°, поздовжньої прохідності — 28°, заднього звису — 40° (у висоту кросовера). Повні технічні дані виробник надасть пізніше цього року.

Новий комерційний кросовер вражає вантажопідйомністю і буксируванням до 3 500 кг*. У салоні немає сидінь другого чи третього ряду, та завдяки опціональному сидінню у передньому ряді розміщуються три особи. Інтелектуальна система дзеркал заднього огляду ClearSight Rear View показує огляд позаду, що особливо важливо у випадку зайнятого третього сидіння у передньому ряді чи переповненого багажного відділення. Система використовує відео онлайн від задньої камери.

Перш за все, повнопривідний Defender Hard Top призначений для перевезення важкого вантажу. Із безліччю технологій під’єднання, із причепом він легко прямує вперед та повертає назад. Завдяки інтелектуальній системі Advanced Tow Assist, водій не відчуває напругу, виконуючи складні маневри заднього ходу. Кінчиками пальців він керує причепом через поворотний перемикач на центральній консолі.

Власники нового комерційного кросовера зможуть долати водні перешкоди глибиною до 900 мм завдяки програмі Wade у системі Terrain Response 2. Це – додаткова гарантія безпеки вантажу, коли авто долає броди. Через сучасну мультимедійну систему Pivi Pro із сенсорним екраном можна швидко керувати основними функціями авто, зокрема вона інтегрує смартфон через Apple CarPlay та Android Auto.

Сучасні системи допомоги водіям – ще одна можливість Defender Hard Top. Система 3D об'ємної камери (3D Surround Camera system) візуалізує транспортний засіб на центральному сенсорному екрані, допомагаючи маневрувати у тісних місцях. Комфорт покращать і програмою віддаленого смартфону. Компанії зможуть дистанційно відслідковувати місце розташування, рівень палива та історію подорожі свого транспортного засобу.

Доступність та вартість комерційної моделі Defender Hard Top для українського ринку буде повідомлена додатково.

* 3 500 кг для Великобританії, Європи