НОВИЙ RANGE ROVER EVOQUE: ДІЙСНО БЕЗДОГАННИЙ

  • Модерністська філософія дизайну підкреслює сміливу та цілеспрямовану еволюцію Evoque, кросовер який ви впізнаєте з першого погляду
  • Лінії не перевантажені зайвими деталями, а розкішні матеріали поєднуються у вишуканому інтер’єрі
  • Витвір інженерного мистецтва - сучасна інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo із двома 10-ти дюймовими сенсорними екранами високої розподільної здатності, створена для неперевершеної функціональності та інтуїтивно зрозумілого керування
  • Витончені кольори інтер’єру та екстер’єру чудово поєднуються з ретельно підібраними матеріалами, такими як текстиль Eucalyptus та вовна від Kvadrat
  • Збільшений простір для ніг для пасажирів задніх сидінь, більше багажне відділення та більше місця для зберігання дрібних речей, завдяки довшій колісній базі.
  • Доступний у комплектаціях S, SE, HSE, R-Dynamic та First Edition протягом 12 місяців від старту виробництва.

Витончений та досконалий дизайн екстер’єру, увага до кожної деталі, та елементи схожі на дорогоцінне камінне, все це підкреслює унікальний шарм нового Range Rover Evoque, який стає все більш захоплюючим

Розроблений для ваших найсміливіших ідеї, кросовер, що ідеально пристосований урбаністичного життя та захоплюючих подорожей поза містом. Готовий до авантюр, надзвичайно привабливий та розкішний компактний кросовер Range Rover Evoque зазнав еволюції.

Сучасне бачення мінімалізму у дизайні авто повністю втілене у новому Range Rover Evoque, щоб вивести його на новий рівень в сегменті компактних кросоверів.

Джеррі Макговерн, головний дизайнер Land Rover: «Коли Range Rover Evoque дебютував у 2010 році, він трансформував світ компактних кросоверів, і нова модель, представлена сьогодні продовжить цю трансформацію. Цей винятковий кросовер поєднує вишуканість та драйв, які викликають емоційний відгук у кожного хто сідає за кермо, та закохують із першого погляду».

Стрімкий профіль та схожий на купе силует Range Rover Evoque впізнається завдяки його характерній лінії даху та піднятій горизонтальній лінії, які додають динамічності дизайну. Видатна постава та пропорції посилюються завдяки яскраво вираженим переднім та заднім колісним аркам, які разом із 21-дюймовими колесами створюють сильну і динамічну поставу.

Надтонкі матричні світлодіодні фари підкреслюють витончену фронтальну і задню поставу. Дверні ручки врівень із корпусом додають витонченості та естетики, а широкі індикатори показників повороту створюють характерну поставу.

Массімо Фрасчелла, директор із екстер’єрів Land Rover: «Клієнти люблять компактні розміри Range Rover Evoque, тому ми зберегли їх. Вони дуже схожі на оригінал, але ми збільшили колісну базу, щоб зробити Range Rover Evoque більш практичним. Наш підхід оптимізував пропорції, щоб піднести нову унікальну особистість Evoque. Новий Evoque - справжній Range Rover, дуже витончений, динамічний та комфортний, здатний вражати та зачаровувати».

Range Rover Evoque представляє два нових вражаючих кольори кузова. Seoul Pearl Silver - це розкішне, тепле перламутрове срібло, названий на честь південнокорейської столиці, та Nolita Grey - це металеве покриття з витонченими мідними акцентами, назва присвячена району в місті Нью-Йорк.

Range Rover Evoque пропонує новий рівень вишуканості та розкоші інтер’єру із революційним підходом до дизайнерських рішень. Нерозривна горизонтальна архітектура підсилює почуття простору, а інноваційна панель управління підкреслює технологічну ДНК Land Rover.

Завдяки додатковим 20 мм колісної бази з'явилось ще більше простору для ніг та колін пасажирів задніх сидінь, водночас створивши ще більше місця під кожним сидінням завдяки новим монтажним точкам сидінь.

Розкішний салон сфокусований на зручності використання та інтуїтивно зрозумілих технологіях. Вражаючі два екрани та ємнісні перемикачі інформаційно-розважальної системи Touch Pro Duo, що є серцем салону. Винятковий, чистий дизайн акуратно інтегрує технологію сенсорного екрану з простими у використанні поворотними перемикачами.

Для зручності збільшено центральну консоль, тепер вона здатна вмістити сумки, парасольки та планшети, а також два розсувні підлокітники, що вміщують 2 1,5-літрові пляшки для води.

Алан Шеппард, Директор з дизайну інтер'єрів Land Rover: «Сучасний розкішний інтер'єр нового Evoque забезпечує краще відчуття простору, де вишукані матеріали та найсучасніші технології інтегровані в дизайн. Нашою метою було зберегти першокласну позицію Evoque на передовій сучасного дизайну, і ми дійсно віримо, що ми досягнули цього».

У розкішному інтер'єрі Range Rover Evoque доступні 2 нові комбінації кольорів - Cloud та Deep Garnet. Ці кольори, разом із технічними параметрами матеріалів, такими як суміш вовни від Kvadrat та новий текстиль від Eucalyptus Melange, у поєднанні з ПУ Ultrafabric та унікальними спеціальними деталями, такими як перфорація у вигляді діамантів та мікро окантовка Arctic Petrol роблять салон нового Range Rover Evoque справді винятковим.

Емі Фрасчелла, головний дизайнер кольорів та матеріалів, Land Rover: «Ми приділяли велику увагу створенню вишуканого, розкішного інтер'єру, підбору кольорової гами та текстури. Нові матеріали, розроблені та виготовлені для того, щоб запропонувати різні технічні характеристики поряд з більш сучасним зовнішнім виглядом».