НОВИЙ RANGE ROVER EVOQUE ОТРИМАВ 5 ЗІРОК У РЕЙТИНГУ БЕЗПЕКИ EURO NCAP


  • Новий кросовер Range Rover Evoque отримав найвищу оцінку у п'ять зірок рейтингу безпеки Euro NCAP.

  • У випробуваннях Euro NCAP Range Rover Evoque отримав 94 бали за захист дорослих пасажирів і 87 балів за захист дітей.

  • Нова міцна і жорстка платформа Land Rover Premium Transverse Architecture гарантує, що модель Range Rover Evoque відповідає високим стандартам безпеки.

  • Тепер, окрім моделей Range Rover Velar та Discovery, які нещодавно отримали п'ятизірковий рейтинг, такий самий високий рейтинг має і Range Rover Evoque, що став вже третьої моделлю в лінійці Land Rover, які отримали найвищий рейтинг Euro NCAP.


Новий кросовер Range Rover Evoque отримав найвищий результат у п'ять зірок рейтингу безпеки Euro NCAP. Такі високі оцінки підтверджують його статус як одного з найбільш вишуканих, функціональних і безпечних компактних кросоверів у своєму сегменті.

Range Rover Evoque отримав 94 бали за захист дорослих пасажирів, що є найвищою оцінкою серед моделей бренду Land Rover на сьогоднішній день. За захист дітей, які перебувають на задньому сидінні, модель отримала 87 балів. Побудований на основі нової платформи Premium Transverse Architecture, яка гарантує максимальну безпеку пасажирам, новий Range Rover Evoque оснащений інноваційними функціями допомоги водію, серед яких система екстреного гальмування, утримання смуги руху, системи допомоги при паркуванні, камера заднього виду. Таке поєднання функцій у новому Range Rover Evoque забезпечило йому максимальний п'ятизірковий рейтинг у найскладнішій тестовій програмі Euro NCAP на сьогоднішній день.

Фінбар МакФол, директор із глобального маркетингу Jaguar Land Rover, прокоментував: «Для того, щоб у Range Rover Evoque ви могли почуватися комфортно як в міській зоні, так і за містом, ми удосконалили автомобіль новітніми технологіями, розробленими для запобігання ДТП, а також удосконалили архітектуру кузова, яка захистить пасажирів у випадку аварії. У Land Rover з'явився ще один п'ятизірковий автомобіль».

До переліку провідних технологій нового Range Rover Evoque входить також дзеркало заднього виду ClearSight, яке одним натисканням перемикача перетворюється на відео екран високої роздільної здатності, що забезпечує чіткий огляд при низькому рівні освітлення.

Новий Range Rover Evoque підкорює розкішними елементами оздоблення, інноваційними технологіями та встановлює нові стандарти у сегменті компактних кросоверів.