НОВИЙ RANGE ROVER EVOQUE: SUV, ЩО ЗНАЄ ВСЕ


  • Вперше в світі Land Rover представляє камеру Ground View, яка дозволяє побачити те, що знаходиться під вашим автомобілем

  • Розумне дзеркало заднього виду із камерою високої роздільної здатності дозволяє вам бачити ще більше

  • Вдосконалена інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo лежить у серці дизайну салону нового Range Rover Evoque

  • Вперше для Land Rover представлено налаштування Smart Settings - алгоритми штучного інтелекту вивчають поведінку та вподо бання водія та відповідно налаштовують автомобіль і готують кабіну для вашої подорожі

  • Автоматичне оновлення програмного забезпечення автомобіля

  • Наявність технологій залежить від ринку. Для українського ринку уточнюйте при комплектуванні автомобіля


Інженерно-технологічна революція забезпечує нові можливості та новий рівень комфорту.

Новий Range Rover Evoque наділено передовими технологіями та надсучасним штучним інтелектом, які дозволяють зробити Evoque більш цифровим та інноваційним, ніж будь-коли раніше.

Система камер ClearSight Ground View – реалізація концепції прозорого капота Land Rover, продемонстрована на концепт-карі Discovery Vision, вперше у світі представлена на серійному авто. Камери у передній частині решітки радіатора та на бокових дзеркалах проектують подачу зображення на центральний сенсорний екран, щоб показати, що знаходиться попереду та під передньою частиною автомобіля, із видом на 180 градусів. Вони допомагають водію підтримувати видимість під час пересуванням складною місцевістю, а також високими бордюрами у центрі міста, це ще одна технологічна еволюція, яка робить новий Evoque ідеальним для переміщення міських джунглів, справжніх джунглів та втілення будь-яких ваших ідей.

Нове розумне дзеркало заднього виду перетворюється на екран відео високої чіткості одним натисканням кнопки. Зображення дороги позаду передається із камери, розташованої на задній частині кросовера коли обмежена видимість у дзеркалі через великі предмети у багажному відділі. Також камера забезпечує ширше на 50% поле обзору. Ця технологія також забезпечує чіткість та видимість в умовах недостатнього освітлення. Камера має спеціальну губку, що автоматично очищає камеру в разі забруднення.

Інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo є центральним елементом цифрового інтер'єру, представлена у вигляді двох сенсорних екранів високої роздільної здатності. 12,3-дюймовий дисплей водія та повнокольоровий проекційний дисплей, як результат – інноваційний, наповнений найсучаснішим цифровим інтерфейсом салон, що викликає захоплення.

Новий Range Rover Evoque – вперше у Land Rover наділено технологією Smart Settings, яка використовує передові алгоритми штучного інтелекту для вивчення навичок та вподобань водія. Технологія розпізнає водія та налаштовує сидіння та кермо перед посадкою у авто, та дозволяє встановити до восьми профілів. Після декількох подорожей Range Rover Evoque запам'ятовує бажані параметри водія, параметри медіа та звичайно набрані номери в залежності від часу або дня тижня - воно навіть запам'ятовуватиме налаштування масажу. А для забезпечення максимального комфорту пасажирів, Range Rover Evoque обладнано технологією іонізації повітря в салоні, вперше представленій на Range Rover.

Алекс Хеслоп, Директор з електроніки та програмного забезпечення, Jaguar Land Rover: «Володіння Range Rover це володіння передовими технологіями та авангардними рішеннями. Новий Range Rover Evoque - це один з найсучасніших транспортних засобів, а з розумним дзеркалом заднього виду він дозвоить вам бачити ще більше та виходити за межі буденного».