ОНОВЛЕНИЙ DISCOVERY SPORT: БЕЗПЕКА ТА СПОКІЙ ВАШОЇ РОДИНИ

Сучасній родині потрібні універсальність і практичність, саме тому оновлений Discovery Sport створений, щоб бути ще простішим, комфортнішим, більш зручним та безпечним для родинного користування.

Discovery Sport – це саме той автомобіль, який неможливо не помітити. Його ідеальні пропорції поєднуються з унікальним характером і рішучим дизайном та утворюють функціональний автомобіль, саме такий, яким і має бути Land Rover. Незалежно від вашого місця знаходження, інноваційні технології моделі Discovery Sport забезпечують вам та пасажирам доступ до зв’язку, інформації та розваг.

Головний програмний інженер архітектури Premium Transverse Architecture Саймон Барнс, зазначив: «Discovery Sport – це ідеальний баланс можливостей Land Rover і сучасних зручностей. Кожна технологічна складова у салоні існує для того, щоб зробити цей автомобіль легшим у використанні, будь то поліпшення задньої видимості, запам'ятовування вподобань водія або забезпечення безпеки кожного пасажира. Цей компактний кросовер –щось більше, ніж просто кращий у своєму класі, він створює цей клас».

Оновлений Discovery Sport – один із перших автомобілів Land Rover, в якому використовуються двигуни, сертифіковані за нормами випробування викидів у реальних умовах руху другого ступеня (RDE2) ще до їх обов'язкового впровадження в 2020 році.

Технологія ClearSight Ground View – похідна система, запозичена з концепції невидимого капота Land Rover – використовує камери у передній решітці радіатора і на дзеркалах дверей, зображення з яких проектується на центральний сенсорний екран, який показує, що знаходиться попереду та під передньою частиною автомобіля. Огляд на 180 градусів допомагає підтримувати видимість при пересуванні екстремальною місцевістю, подоланні вибоїн або в умовах високих бордюрів.

Удосконалена система допомоги під час буксирування робить буксирування легшим і безпечнішим, ніж будь-коли, що дозволяє водієві зосередитися на управлінні. А завдяки системам допомоги при паркуванні, камері заднього огляду, автономної гальмівної системи, системі утримання смуги руху, контролю стану водія та обмеження швидкості, безпека стане основною функцією оновленого Discovery Sport.

Завдяки системі Adaptive Dynamics оновлений Discovery Sport забезпечує збалансовану їзду, незалежно від будь-яких змін місцевості або поверхні, а завдяки поєднанню інтелектуальних датчиків і безступінчатих амортизаторів підвіски стан дороги відстежується кожні 10 мілісекунд.

Більш багатофункціональне розташування сидінь та збільшене загальне місце для зберігання малих речей забезпечують три ряди сидінь. Вперше на цій моделі є доступною функція масажу на першому ряді сидінь.

Сівши у Discovery Sport, ви відчуєте спокій від кількості світла, яке заповнює вишуканий салон через панорамний дах. В оздобленні салону використані преміальні матеріали, які забезпечують задоволення від керування будь-де, в той час, як зменшення шуму від дороги та двигуна забезпечують комфортне спілкування між членами родини.

Створити сучасний та продуманий дизайн салону допомагають елегантне і багатофункціональне триспицеве кермо, сучасна та зручна панель приладів і екран інформаційно-розважальної системи.

Оснований на базі нової змішанометалевої архітектури Premium Transverse (PTA), дизайн колісної бази і компактної підвіски забезпечують покращене розташування сидінь, кращий комфорт та додаткові місця для зберігання, утворюючи ідеальний компактний кросовер для подорожей. Перемикачі та кнопки інформаційно-розважальної системи вбудовані таким чином, що їх неможливо помітити до того, як вони активуються, а також згруповані, щоб кожен пасажир зміг насолоджуватися вишуканими пристроями. Водій може інтуїтивно контролювати всі технології лише кінчиками пальців. З мобільними додатками забезпечується повна інтеграція смартфонів, а тримачі для планшетів для пасажирів задніх сидінь забезпечують додаткову можливість зарядки пристроїв. До точок 4G WiFi можуть одночасно приєднуватися до восьми пристроїв, а шість слотів USB і три 12-вольтові точки зарядки розташовані по всьому салоні.

Discovery Sport також оснащений технологією іонізації повітря в салоні та має дві зони клімат-контролю, які допомагають турбуватися про здоров'я та робить кожну подорож розслаблюючою для всієї родини.