МІЖНАРОДНА ФЕДЕРАЦІЯ ТОВАРИСТВ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ТА ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ




Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (IFRC) - це найбільша світова мережа гуманітарних організацій, яка допомагає 150 мільйонам людей у 189 національних товариствах за допомогою більш ніж 13 мільйонів волонтерів.

Багаторічні відносини компанії Land Rover та Червоного Хреста беруть свій початок у 1954 році, коли ми надали британському Червоному Хресту автомобіль Land Rover Series 1 для використання в якості мобільної амбулаторії в Дубаї.

Ці відносини зміцнились у 2007 році на змаганнях Land Rover G4 Challenge. З тих пір їх глобальні досягнення включають позику та пожертвування 120 автомобілів та надання прямої допомоги більш ніж 800 000 людям. У світовому масштабі більше одного мільйона людей також отримали непряму допомогу від IFRC за підтримки компанії Land Rover, яка з 2007 року надала фінансову підтримку у загальному розмірі більш ніж 6,4 мільйони фунтів.

У 2012 року було зібрано 1 мільйон фунтів для IFRC завдяки відправленню одномільйонного Discovery, знятого з виробничої лінії у Соліхаллі, в експедицію до Пекіну довжиною 10 000 миль. Робота Land Rover з IFRC надалі сприятиме всеосяжній меті Jaguar Land Rover у створенні можливостей для 12 мільйонів людей до 2020 року за допомогою глобальної програми корпоративної соціальної відповідальності.

Нове п'ятирічне співробітництво надасть підтримку Червоному Хресту в розмірі додаткових 15 мільйонів фунтів.