ТЬЄРРІ БОЛЛОРЕ СТАВ ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ JAGUAR LAND ROVER

Голова правління Jaguar Land Rover, Tata Sons і Tata Motors Натараджан Чандрасекаран повідомив про призначення Тьєррі Боллоре на посаду Генерального директора Jaguar Land Rover. Обов’язки CEO компанії Боллоре почне виконувати вже з 10 вересня цього року.

«Я радий вітати Тьєррі у команді Jaguar Land Rover. Визнаний світовим бізнесом лідер із досвідом складних трансформацій, Тьєррі додасть нове бачення на одній з найшанованіших посад в індустрії», — відзначив Чандрасекаран.

Тьєррі Боллоре володіє багатим досвідом в автомобільному бізнесі, останнім часом обіймав посаду Генерального директора корпорації Renault, раніше — керівні посади у світового постачальника автомобілів Faurecia.

Коментуючи своє призначення, Тьєррі Боллоре зазначив: «Jaguar Land Rover відомий у всьому світі бездоганними традиціями бренду, вишуканим дизайном і інженерною довершеністю. Вважаю привілеєм очолити цю фантастичну компанію у часи найбільших випробувань нашого покоління. Відома своєю пристрастю та духом, команда Jaguar Land Rover — рушійна сила успіху компанії».

Боллоре замінить на посаді професора Др. Ральфа Шпета, який обійме попередньо анонсовану посаду віце-голови правління без виконавчих повноважень.

«Я дякую Ральфу за десятиліття видатного бачення та лідерства для Jaguar Land Rover і вітаю його на новій посаді, яка стає доповненням до його існуючої ролі у правлінні Tata Sons», — додав Натараджан Чандрасекаран.

Jaguar Land Rover — світовий виробник двох відомих автомобільних брендів: Jaguar та Land Rover. Компанія фокусується на формуванні майбутньої мобільності та прямує до кінцевої мети Destination Zero. Ця мета означає світ без шкідливих викидів, аварій та заторів.