У НОВОМУ ФІЛЬМІ ПРО ДЖЕЙМСА БОНДА СУЧАСНИЙ DEFENDER ЗДОЛАВ НАЙСКЛАДНІШІ ВИПРОБУВАННЯ



  • Defender став ідеальним автомобілем для сцен переслідування у новому фільмі «007: Не час помирати» завдяки інноваційним технологіям для підкорення бездоріжжя

  • У стрічці взяли участь 10 автомобілів Defender, разом із сьомою конфігурацією VIN 007

  • Попит на легенду випередив пропозицію: новий Defender було представлено лише у вересні 2019 року, а перші власники отримають авто вже весною 2020 року

  • 007: Не час помирати» з'явиться в українському кінопрокаті у квітні 2020 року


Випробування, які пройшов новий Defender у 25-ій стрічці про Джеймса Бонда, демонструє можливості автомобіля під час пересування складною місцевістю. Defender піддається суворим випробуванням, які очевидні навіть з нового відеоролика: авто здіймається в повітря, долає броди, рухається болотами та річками з максимальною швидкістю і підкорює бездоріжжя.

За сцени переслідування у фільмі «007: Не час помирати» відповідав Лі Моррісон, координатор трюків у новій Бондіані. Моррісон працював у команді з переможцем премії «Оскар» за найкращі візуальні ефекти Крісом Корбулдом, координатором спецефектів та відповідальним за екшн-сцени з автомобілями у стрічці.

За словами Лі Моррісона, Defender перевершив очікування. Команда створила нестримну атмосферу хвилювання і показала шанувальникам, який виклик стояв перед авто та знімальною командою у створенні динамічної сцени переслідування зі стрічки «007: Не час помирати».

Директор лінійки автомобілів Defender Нік Коллінз зазначив: «Ми розробили новий стандарт випробувань для Defender: найскладніший з усіх можливих та водночас унікальний для цього автомобіля. Фізична міцність і довговічність вимірюються через низку різних випробувань, серед яких і стрибок з мосту. Це переконало нас, що команда з постановки трюків отримала все необхідне від автомобіля для створення фільму «Не час помирати». Водночас ми навіть не змінювали конструкцію кузова, за винятком встановлення захисного каркасу».

Випробувала Defender відома автогонщик — надихаюча Джессіка Гокінс. Моррісон обрав її серед гонщиків серії «Формула-3 W» та одразу запропонував показати свій потенціал у фільмі «007: Не час помирати». Це перші зйомки у житті Джессіки. «Немає нічого більш хвилюючого, ніж виконувати трюки у фільмі про Джеймса Бонда. Для мене велика честь бути частиною неймовірного фільму за кермом нового Defender», — ділиться Гокінс.

У стрічці представлені найпрестижніші автомобілі Land Rover. Разом із 10 автомобілями Defender, у «007: Не час помирати» з’являються Range Rover Sport SVR, Series III Land Rover та Range Rover Classic.

У квітні 2020 року «007: Не час помирати» з’явиться на великих екранах світу та України, де глядачі оцінять можливості потужного Defender. Замовити Defender можна в офіційній дилерській мережі Land Rover в Україні.