ВІДКРИТО 2 ВАКАНСІЇ ОФІЦІЙНИХ ДИЛЕРІВ LAND ROVER

Офіційний імпортер автомобілів Land Rover в Україні, компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», оголосила про відкриття вакансій офіційного дилера Land Rover у Маріуполі та Краматорську. У цих містах дилери також зможуть надавати послуги із сервісу для автомобілів Jaguar.

Незважаючи на COVID-19, Land Rover продовжує розбудовувати мережу дилерських центрів у різних регіонах України. Нові центри у статусі бізнес-партнерів бренду дотримуватимуться корпоративних стандартів Land Rover та забезпечать клієнтів Донецького регіону високим рівнем обслуговування та сервісу. Відкриття нових центрів є частиною програми розвитку дилерської мережі Land Rover в Україні, яка вже налічує 6 дилерських центрів та одного сервіс партнера.

Переваги для бізнес-партнера після отримання статусу офіційного дилера Land Rover в Україні:


  • Долучення до родини Land Rover та робота зі світовим преміальним брендом;
  • Розвиток бізнесу та отримання прибутку;
  • Прозора діяльність та західний менеджмент з боку імпортера «Віннер Імпортс Україна,
    Лтд»;
  • Професійна команда та навчання, підвищення кваліфікації співробітників;
  • Прогресивний внесок у розвиток клієнтського досвіду із Land Rover.

    Офіційний імпортер бренду, компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», відомий в Україні
    стандартами розбудови системного бізнесу, що гарантує партнерам високий рівень залучення та прозорості усіх бізнес-процесів. Також офіційний дилер отримає підтримку професійної команди імпортера та постійне підвищення кваліфікації співробітників за програмами експертних тренінгів.

    Заявки будуть розглядатися протягом жовтня – грудня 2021 року. Дізнатися більше про вакансії офіційних дилерів у Маріуполі та Краматорську можна за лінком: https://winner.ua/become-a-dealer

Про Land Rover
З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні кросовери 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів кросоверів, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн.

Про офіційного імпортера
«Віннер Груп Україна» є одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу, що понад 29 років веде успішну діяльність в Україні. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Renault, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у 47 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.