Новий Defender OCTA стане найміцнішим, найпотужнішим і найрозкішнішим Defender за всю історію

DEFENDER OCTA – НОВИЙ ГЕРОЙ БЕЗДОРІЖЖЯ


  • Британський пригодницький бренд Defender у 2024 році презентує нового високопродуктивного героя


  • Новий Defender OCTA із двигуном V8 Twin Turbo стане найпотужнішим в історії бренду


  • Вперше Defender дебютує із найкращою у сегменті пневматичною підвіскою 6D Dynamics з інноваційною системою контролю нахилу та крену


  • Ексклюзивна графіка, натхненна діамантами, увиразнить майбутні флагманські моделі Defender




Гейдон, Велика Британія: У 2024 році британський пригодницький бренд Defender презентує нового високопродуктивного героя – Defender OCTA. Новий флагман відкриє досі незвідані горизонти, ставши найпотужнішим серед модельного ряду Defender.


«Defender – синонім всюдихідності, його родовід бере початок від першої серії 1948 року, –сказав Марк Кемерон, керуючий директор Defender. – Новий Defender OCTA, завдяки драматичній позиції, інноваційним технологіям та неперевершеній увазі до деталей, підніме
це на інший рівень. Приголомшлива продуктивність та сміливий новий погляд дозволять власникам опанувати епічні пригоди в покращеній розкоші».


Defender OCTA дебютує із двигуном V8 Twin Turbo, що доповнений технологією м'якого гібрида. Вперше для Defender доступна найкраща у сегменті пневматична підвіска 6D Dynamics. А це – надзвичайна продуктивність та комфорт під час руху будь-якою місцевістю.


Гідравлічна взаємопов’язана технологія 6D Dynamics має інноваційну систему контролю нахилу та крену. Вона дозволить Defender OCTA підтримувати майже рівне положення кузова під час прискорення, гальмування та поворотів. А також максимізувати незалежний хід коліс і артикуляцію на бездоріжжі.


Назва нового Defender натхненна формою октаедра діаманта, що є найтвердішою рідкісною природною речовиною на Землі. Вона також увиразнює розкіш авто. Defender OCTA отримав нову ексклюзивну діамантову графіку на низці внутрішніх і зовнішніх компонентів, зокрема у вигляді глянцевого чорного діаманта всередині диску з титану з піскоструйною обробкою на кожній панелі Signature Graphic. Титан обраний, адже у природному стані неймовірно міцний та стійкий.


«Назва Defender OCTA та фірмова графіка символізують міцність, стійкість і бажаність автомобіля, що має схожі на діаманти міцні та розкішні характеристики. Нова графіка особливо важлива: вперше помічена на Defender, вона ідентифікуватиме всі флагманські моделі Defender у майбутньому», додав М. Кемерон.


Defender OCTA долає найвибагливіші етапи розробки та випробувань в історії бренду: від снігу та льоду Швеції до дубайської пустелі, асфальту Нюрбургринга та скель Моав.